Login (Arrangementer)

Sesjoner 1-til-1

Ønsker du private 1-til-1 sesjoner for å diskutere spesifikke problemer eller for å få utfyllende informasjon om innholdet i foredragene?
Vennligst ta kontakt med oss på ivve@jsc.no og oppgi hvem du ønsker å snakke med, eventuelt hva du ønsker å diskutere, samt ønsket tidspunkt så setter vi opp en avtale for deg.

 

For å avbestille registrasjon og andre spørsmål kontakt: ivve@jsc.no

EX-innføring - Geir Larsen, Trainor AS (på norsk)

EX-innføring - Geir Larsen, Trainor AS (på norsk)

Hvilke kompetanse krav stilles for personell som prosjekterer, installerer, kontrollerer eller vedlikeholder elektrisk/mekanisk Ex materiell?

 

Hva sier forskrifter, retningslinjer og standarder om dette, og hva betyr det i praksis. Hva menes egentlig med kompetanse, og hva er godt nok? Orientering om en ny standard fra IEC som er under utarbeidelse. Hva er personell sertifisering, og trenger vi det?
Disse og mange andre aktuelle problemstillinger vil bli besvart under foredraget.

Nøkkelord

› Ex materiell

› IEC

› Sertifisering

Geir Larsen salgsleder hos Trainor Elsikkerhet AS. Elektroingeniør/skipselektriker med 35 års erfaring innen arbeider i Ex områder. Medlem av NK 31, IEC 60079-44 ( kompetanse krav) og IECEx CoPC ( ExPCC og WG 1-4). Trainor er sertifisert i henhold til ISO 9001 og godkjent som sertifiseringsorgan (CB) av IECEx for personell sertifisering og er en anerkjent opplæringsleverandør (RTP) av IECEx.

Detaljer

Tidspunkt fra 12.06 / ons 14:00
Tidspunkt til 12.06 / ons 15:00
Sted Hotel Scandic Hammerfest
Kategorier Dag 1 (12.06.2019)

Kart som viser sted

© 2017 J.S.Cock AS. All Rights Reserved.