Behandlingsansvar

Denne personvernerklæringen gjelder for alle nettsider til Jotobico Holding AS:

 

Personopplysninger som behandles

Jotobico Holding samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato, personnummer eller betalingsinformasjon.
Det lagres kun følgende informasjon som gis frivillig til oss ved innmelding i nyhetsbrev og søknad om støtte:

  • Navn
  • E-post
  • IP-adresse

 

Formålet med informasjonen som innhentes

  • Søknad om støtte: Informasjonen som innhentes brukes i sammenheng med avgjørelsen om støtte innvilges og til ev. utbetaling.
  • Nyhetsbrev: Informasjonen som gis blir lagret hos mailchimp.com og vil ikke bli delt videre med andre. Informasjonen brukes til å sende deg informasjon om nye produkter, tilbud, kurs o.l.

 

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjonen innhentet gjennom skjema på våre nettsider lagres på våre servere og hos Mailchimp (The Rocket Science Group LLC). Ved utbetaling av støtte vil informasjonen bli brukt i forbindelse med kundeforhold og lagret i vårt CRM-system i den tidsperioden som er pålagt av myndighetene.

 

Hvordan få slettet opplysningene?

Informasjonen slettes på oppfordring. Vennligst ta kontakt med oss (se informasjonen nedenfor).

 

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Jotobico bruker underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden og til å sende e-poster. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på våre vegne.

 

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Du kan til enhver tid trekke tilbake samtykke til å motta nyhetsbrev fra oss ved å klikke på «Unsubscribe»-linken i e-posten du får.
Dersom du mener at Jotobico Holding AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet. Kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

 

Kontaktinformasjon

J.S.Cock AS (Org.no. 911071991)
PB 68 Stovner, 0913 Oslo | T: 22 21 51 00 | E: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

© 2017 J.S.Cock AS. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.